Sibian din Jina, tâlhar la drumul mare în FălticeniComunitate

Sibian din Jina, tâlhar la drumul mare în Fălticeni

Poliţiştii din Fălticeni au întocmit un dosar penal pentru furt pe numele unui bărbat în din comuna Jina, judeţul Sibiu.

Joi, la ora 14.00, un fălticenean a anunţat prin numărul unic de urgenţă 112, că pe strada Ana Ipătescu, din Fălticeni, o persoană a sustras un portofel.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 10.00, o femeie de 62 ani, din comuna Dolhești, în timp ce se deplasa pe str. Ana Ipătescu, din municipiul Fălticeni, a observat în fața sa un bărbat care s-a aplecat și a ridicat de jos o verighetă de culoare galbenă. Sub pretextul că nu are ce face cu verigheta, necunoscutul a întrebat-o pe femeie dacă nu este interesată să o cumpere contra sumei de 20 lei, aceasta fiind de acord.

Dolheşteanca a scos din geantă portofelul, i-a înmânat acelei persoane suma de 20 lei, moment în care i-a fost sustras portofelul în care avea suma de 20 lei și documente de identitate.

După aproximativ 40 de minute, partea vătămată a observat din nou pe acea persoană în zona pieței agroalimentare, care a fost identificată de către de polițiști în persoana lui M.Gheorghe, de 50 ani, din comuna Jina, județul Sibiu.

Facebook Comments

ȘTIRI