Sibian din Jina, tâlhar la drumul mare în FălticeniLocal

Sibian din Jina, tâlhar la drumul mare în Fălticeni

       Accesări: 82

Poliţiştii din Fălticeni au întocmit un dosar penal pentru furt pe numele unui bărbat în din comuna Jina, judeţul Sibiu.

Joi, la ora 14.00, un fălticenean a anunţat prin numărul unic de urgenţă 112, că pe strada Ana Ipătescu, din Fălticeni, o persoană a sustras un portofel.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 10.00, o femeie de 62 ani, din comuna Dolhești, în timp ce se deplasa pe str. Ana Ipătescu, din municipiul Fălticeni, a observat în fața sa un bărbat care s-a aplecat și a ridicat de jos o verighetă de culoare galbenă. Sub pretextul că nu are ce face cu verigheta, necunoscutul a întrebat-o pe femeie dacă nu este interesată să o cumpere contra sumei de 20 lei, aceasta fiind de acord.

Dolheşteanca a scos din geantă portofelul, i-a înmânat acelei persoane suma de 20 lei, moment în care i-a fost sustras portofelul în care avea suma de 20 lei și documente de identitate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După aproximativ 40 de minute, partea vătămată a observat din nou pe acea persoană în zona pieței agroalimentare, care a fost identificată de către de polițiști în persoana lui M.Gheorghe, de 50 ani, din comuna Jina, județul Sibiu.

ȘTIRI