Și-a încredințat mașina prietenului fără permis de conducere și va răspunde penal alături de acestaLocal

Și-a încredințat mașina prietenului fără permis de conducere și va răspunde penal alături de acesta

       Accesări: 1096

În urma unui control în trafic, în dimineața zilei de marți, 31 octombrie 2017, doi tineri din Fălticeni s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier.

În jurul orei 9, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe strada Pleșești Gane din localitate, autoturismul condus de un localnic în vârstă de 20 de ani.

Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul aparţine unui alt tânăr de 19 ani din aceeași localitate, care i l-a încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice, deși ştia faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 20 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar cel de 19 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI