Sfaturi pentru grădină: Combaterea cârtiţelor în mod eficientDiverse

Sfaturi pentru grădină: Combaterea cârtiţelor în mod eficient

       Accesări: 733

Indiferent de sezon, cârtiţele reprezintă o adevărată problemă pentru agricultori. Acestea apar în momentele cele mai puţin aşteptate şi reuşesc să distrugă într-un timp scurt munca depusă cu atât de multă pasiune şi pricepere a grădinarilor. Pentru fiecare problemă însă există şi o soluţie sau cel puţin aşa stă situaţia în cazul experţilor din spatele site-lui erbicid.ro.

Cei care nu cunosc însă detalii despre acest furnizor de încredere din mediul online pot accesa pagina menţionată pentru a afla ce oferă şi de ce reprezintă cea mai bună alegere.

Cum pot fi combătute cârtiţele sigur şi eficient?

Toţi cunosc capacitatea cârtiţelor de a provoca pagube, precum şi cât de serioase sunt acestea când au ocazia de a contribui la distrugerea culturilor. Există numeroase metode de a combate aceste dăunătoare nedorite, însă nu toate oferă rezultate optime. În continuare specialiştii erbicid.ro propun o soluţie eficientă şi de durată pentru care pot opta cei ce doresc rezultate optime în timp scurt.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Este important ca în tratarea culturilor de aceste tipuri de dăunători să nu se piardă din vedere esenţa: protejarea culturilor. Aşadar, haideţi să vedem în ce constă tratamentul propus de erbicid.ro, acest distribuitor renumit de erbicide şi soluţii pentru eliminarea oricărui tip de dăunător!

REPELENT CÂRTIȚE pare să reprezinte cea mai bună rezolvare pentru cei care se confruntă cu problema cârtiţelor.

Produsul conţine pastile MET10, ideale pentru combaterea şi alungarea definitivă a cârtiţelor. Folosirea acestora nu presupune cunoştinţe de specialitate, ceea ce înseamnă că atât timp cât se urmăresc indicaţiile de pe produs, oricine poate să le aplice.

Cum funcţionează produsul şi care sunt paşii ce trebuie urmaţi pentru rezultate optime?

Etapele sunt cât se poate de simple. Este necesară introducerea pe galerii de pământ a respectivelor pastile, apoi trebuie turnată o cantitate mică de apă. Nu mai trebuie decât ca respectiva gaură să fie acoperită cu pământ şi lăsat ca produsul să lucreze.

În ceea ce priveşte dozele necesare în funcţie de suprafaţă, sfatul experţilor erbicid.ro este de a deschide câte un orificiu în tunele, la o distanţă de 5 – 6 metri fiecare, în special în zonele în care galeriile pot fi observate la suprafaţă. De asemenea, este necesară introducerea pastilelor şi în cadrul fiecărui muşuroi de cârtiţă.

Din nefericire, aceste animale de pădure au o capacitate puternică de adaptare şi se pot coloniza fără probleme în orice cultură agricolă, cauzând pierderi de proporţii. Trebuie să se acţioneze împotriva lor cât mai rapid cu putinţă deoarece cu cât este amânat momentul, cu atât acestea îşi consolidează mai bine „reţeaua de comunicaţii” şi sunt mai dificil de combătut şi controlat.

Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea a 1 – 2 pastile de 20 gr (depinde de mărimea galeriei), pentru fiecare gaură.

Cantitatea de apă ce urmează a fi turnată trebuie să fie cuprinsă între 1 -2 litri. După ce s-a aşezat pământ peste gaură, este necesară presarea uşoară a acestuia în scopul etanşeizării gurii galeriei.

Agricultorii şi grădinarii trebuie să se aştepte ca deschiderile de muşuroi să prezinrte două canale oblice. Acestea sunt orificiile prin care scot cârtiţele pământul din galerii. Pământul trebuie pus numai peste gaura galeriei şi nu peste pastile pentru că acest lucru reduce eficienţa tratamentului.

Plasarea pastilei trebuie făcută cât mai adânc în galerie.

Aşadar, cei care doresc să combată eficient cârtiţele, dar şi celelalte tipuri de dăunători care necesită utilizarea unor erbicide sau a fungicidelor, pot accesa pagina erbicid.ro pentru a descoperi o gamă largă de produse cu spectru larg de acţiune, la preţuri accesibile.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI