Sfârșit tragic pentru un bărbat din Fălticeni care s-a prăbușit de pe schela unui bloc aflat în construcțieLocal

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Fălticeni care s-a prăbușit de pe schela unui bloc aflat în construcție

       Accesări: 67

În această dimineață, la ora 03.30, un echipaj al Stației de Ambulanță Fălticeni a fost solicitat să intervină în zona Autogării, unde un bărbat a căzut în gol de pe schela unui bloc.

Salvatorii nu au putut să facă nimic pentru acesta și au declarat decesul.

Tragedia s-a produs pe strada Botoșanilor în apropierea unei clădiri afltă în construcție. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, care locuia în cartierul Republicii, s-a urcat pe schela blocului din zona Autogării și a căzut.

Evenimentul a fost sesizat de un bărbat, prin numărul de urgență 112, în jurul orei 03.26. Acesta alertase autoritățile că în spatele blocului turn, se află o persoană inconştientă.

Potrivit IPJ Suceava, la fața locului a fost identificat un bărbat, întins pe asfalt, iar în jurul acesteia se aflau mai multe urme de sânge.

Echipajul de la Ambulanţa Fălticeni sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului. Acesta murise pe loc.

„În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului s-au identificat şi vizionat camerele de supraveghere montate în zonă, ocazie cu care a fost observat un bărbat care, la ora 02.27, s-a urcat pe schela unui blocul în construcţie din Fălticeni, iar la ora 3.02 acesta cade de la înălţime în stradă.”, explică reprezentanții IPJ Suceava. „Bărbatul a fost identificat ca fiind Iulian Militaru, de 30 de ani, din municipiul Fălticeni. În urma discuţiilor purtate cu mama acestuia, ea a declarat faptul că fiul ei s-a întors, în urmă cu o lună, din Olanda, iar în ultima perioadă era foarte nemulţumit de condiţiile de trai.”

Trupul neînsuflețit a fost depus la morga Spitalului municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei şi determinării cauzei decesului.

Pentru stabilirea exactă a împrejurărilor, în cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

Ancheta este desfășurată de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

ȘTIRI