Sfârșit groaznic pentru un copil de 3 ani din Horodniceni: Zdrobit sub roțile tractorului în urma unei manevre de mers înapoiRural

Sfârșit groaznic pentru un copil de 3 ani din Horodniceni: Zdrobit sub roțile tractorului în urma unei manevre de mers înapoi

       Accesări: 1549

Tragedie cumplită într-o familie din Horodniceni. Un copil în vârstă de 3 ani și-a pierdut viața pe un teren agricol după ce un tractor l-a strivit cu roțile în urma unei manevre de mers înapoi. Incidentul s-a petrecut astăzi la miezul zilei.

Victima, o fetiță, a rămas nesupravegheată pentru câteva momente, în timp ce mama acesteia plecase să aducă apă și alimente. Ea își luase copilul la câmp deoarece nu avea cu cine să-l lase.

Copilul s-a poziționat în spatele vehiculului încărcat cu baloți de paie, iar câteva secunde mai târziu acesta s-a pus în mișcare. Șoferul, un bărbat de 38 de ani din localitate, nu știa că fețita se afla lângă roțile tractorului. Autovehiculul a trecut peste copilă provocându-i leziuni foarte grave.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor persoanei accidentate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Suceava însă medicii nu au putut face mare lucru. Rănile provocate au fost mult prea grave pentru ca micuța să supraviețuiască. În ciuda manevrelor se resuscitare, fetița a murit.

În urmă cu câteva luni în urmă, în familia fetiței s-a produs o altă nenorocire, după ce tatăl acesteia murise tot pe un câmp, după ce acesta înghețase de frig.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI