Sfârşit de săptămână în siguranţă pe şoselele din judeţActualitate

Sfârşit de săptămână în siguranţă pe şoselele din judeţ

       Accesări: 78

În primele două zile ale acestui sfârşit de săptămână în judeţul Suceava nu au fost semnalate evenimente rutiere grave.

„Până la această oră, începând cu ziua de vineri nu s-au înregistrat evenimente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav pe drumurile naţionale, europene, judeţene sau comunale din judeţul Suceava. Lipsa evenimentelor rutiere se datorează şi efectivelor de poliţie crescute care au acţionat în această perioadă, potenţiale tragedii provocate de şoferi care au consumat alcool sau care au condus fără a avea permis de conducere, fiind prevenite prin identificarea şi sancţionarea acestora la timp”, precizează IPJ Suceava într-un comunicat de presă transmis în această dimineaţă.

Poliţiştii mulţumesc participanţilor la trafic, şoferi sau pietoni pentru responsabilitatea de care au dat dovadă şi le recomandă să respecte legislaţia rutieră pentru a fi feriţi de evenimente nefericite.

Nu au lipsit în schimb infracţiunile comise de conducătorii auto. În zona Fălticeni, vineri şi sâmbătă au fost întocmite două dosare penale pentru conducere fără a poseda permis de conducere, pe raza localităţilor Cornu Luncii şi Baia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI