Sfârșit de săptămână fără evenimente tragice pe drumurile publice din județul SuceavaRural

Sfârșit de săptămână fără evenimente tragice pe drumurile publice din județul Suceava

       Accesări: 150

Peste 200 de poliţişti rutieri şi de ordine publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră au fost prezenţi în acest week-end pe drumurile publice din judeţul Suceava desfăşurând activităţi de patrulare şi monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor şi creşterii gradului de siguranţă rutieră. “Ca urmare a măsurilor dispuse, pe drumurile publice din judeţul Suceava nu s-au înregistrat evenimente rutiere soldate cu decese sau persoane rănite grav, traficul desfăşurându-se în condiţii de deplină siguranţă”, a transmis IPJ Suceava într-un comunicat de presă.

Acţiunile de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere au fost completate şi de acţiuni de control a transportatorilor de mărfuri şi persoane, derulate în cadrul acţiunii TISPOL. Au fost controlate 335 de vehicule şi au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, 23 pentru transportatorii de persoane şi 79 pentru transportatorii de mărfuri.

Au fost aplicate 402 sancţiuni contravenţionale în valoare de 118.810 lei. Au fost constatate 8 infracţiuni la regimul rutier şi au fost suspendate 18 permise de conducere. Cele mai multe – 10, au fost suspendate pentru consum de băuturi alcoolice. Alte 6 permise au fost suspendate pentru depăşirea regimului legal de viteză, iar 2 permise au fost suspendate pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare pentru neregulile constatate.

Cel puţin şapte persoane au de dat explicaţii după evenimentele rutiere înregistrate duminică, 21 februarie. Nouă persoane, între care un minor, figurează între răniţii din trei accidente, în Câmpulung Moldovenesc, Milişăuţi şi Rădăuţi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În oraşul Solca, un poliţist aflat în trafic, în maşina personală, a solicitat prezenţa unui echipaj de poliţie după ce a constatat că un participant la trafic bloca circulaţia iar după ce a discutat cu acesta şi-a dat seama că respectivul era în stare de ebrietate.

Pe raza satului Mitocu Dragomirnei, poliţiştii au oprit autoturismul condus de un localnic în vârstă de 18 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Mai grav este că maşina îi fusese încredinţată tânărului de propietar

ȘTIRI