Sfârșit de săptămână cu razii ale Poliției Rutiere în zona Fălticeni pentru depistarea șoferilor băuți sau indisciplinațiActualitate

Sfârșit de săptămână cu razii ale Poliției Rutiere în zona Fălticeni pentru depistarea șoferilor băuți sau indisciplinați

Controale peste controale în trafic. Polițiștii vor să reducă numărul evenimentelor rutiere și să descurajeze săvârșirea de contravenții și infracțiuni pe linie rutieră. Sâmbăta și duminica aceasta vor fi efectuate razii pe toate drumurile naționale, județene și comunale din zona Fălticeni pentru despistarea șoferilor problemă.

Polițiștii acționează în special pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație, în special a celor produse pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe patrule ale Poliția Municipale Fălticeni și ale Secțiilor de Poliție Rurală vor efectua ample controale în trafic.

Începând de astăzi și până duminică pe drumurile publice, oamenii legii își vor face simțită prezența.

Patrule ale Poliției Fălticeni acționau în această dimineață pe Bulevardul 2 Grăniceri și la intrarea în municipiu dinspre Roman. Șoferii localnici dar și cei aflați în tranzit au fost trași pe dreapta pentru verificări de rutină.

Polițiștii vor să-i domolească și pe vitezomani, astfel încât echipajele cu aparate radar vor circula în special pe drumurile naționale și județene unde se întâlnesc cele mai multe cazuri ale nerespectării prevederilor la regimul rutier.

Acțiunile de verificare vor fi desfășurate atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

De la începutul anului și până în prezent se constată o creștere a numărului de șoferi care conduc sub influența băuturilor alcoolice. Zeci de șoferi din Fălticeni și comunele arondate s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși beți la volan.

Oameni legii spun că astfel de acțiuni vor fi tot mai dese pentru a reduce numărul mare de accidente.

Facebook Comments

ȘTIRI