Sfârşit de săptămână cu șoferi băuți, accidente rutiere și victime pe drumurile publice din Cornu Luncii, Buneşti şi BaiaRural

Sfârşit de săptămână cu șoferi băuți, accidente rutiere și victime pe drumurile publice din Cornu Luncii, Buneşti şi Baia

       Accesări: 641

Se petrec tot mai multe accidente rutiere în zona Fălticeni. Vineri după-amiaza pe raza comunei Cornu Luncii, un șofer de 39 de ani, din comuna Horodniceni, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie, de 43 de ani, din municipiul Suceava. În urma accidentului a rezultat numai avarierea celor două autoturisme.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru şoferiţă și 1.47 mg/ l alcool pur în aerul expirat pentru şoferul care a produs accidentul.

Sâmbătă, 1 februarie, în afara localității Bunești, un bărbat, de 58 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei, a intrat în derapaj pătrunzând pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 60 ani, din municipiul Fălticeni, pasageră și a unei fetiţe de 1 an şi 6 luni, din municipiul Suceava, de asemenea, pasageră.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, iar la Spitalul Județean Suceava li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot sâmbătă, în jurul orei 17, în interiorul localităţii Baia, un localnic, de 27 ani, în timp ce conducea autoturismul, a surprins și accidentat grav o femeie de 70 ani, din aceeași localitate, pieton, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Medicii i-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI