Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă s-au întrecut la Cornu LunciiRural

Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă s-au întrecut la Cornu Luncii

       Accesări: 86

concurs_voluntari_cornu_luncii_9Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi Primăria comunei Cornu Luncii au organizat sâmbătă, 13 iunie 2015, etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Concursurile au avut loc în Baza Sportivă din Cornu Luncii şi au adunat la start cele mai bune cinci echipe de voluntari din judeţ, calificate în această etapă în urma întrecerilor zonale, respectiv: S.V.S.U. Cornu Luncii, S.V.S.U. Dumbrăveni, S.V.S.U. Brodina, S.V.S.U. Vatra Moldoviţei şi S.V.S.U. Dolhasca.

Competiţia a debutat cu un moment de reculegere şi un mesaj de condoleanţe din partea conducerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava în memoria celui care a fost Vasile Beraru, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Boroaia, care a decedat în data de 9 iunie 2015, în urma unui accident nefericit.

În urma desfăşurării probelor de concurs – pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de echipajul din comuna Brodina, locul II  a revenit gazdelor, echipajul comunei Cornu Luncii, iar pe locul III s-a situat echipajul comunei Dolhasca.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, locul I a fost adjudecat de reprezentanţii S.C. Egger România S.R.L. Rădăuţi, care împreună cu echipajul S.V.S.U. Brodina, s-au calificat la etapa interjudeţeană, ce se va desfăşura în perioada 13-15 iulie 2015, în municipiul Suceava, pe stadionul „Areni”.

[youtube=http://youtu.be/LVyYwtw0Gik]

ȘTIRI