Serviciile publice de permise și înmatriculări auto vor recupera sâmbătă orele pierdute joiActualitate

Serviciile publice de permise și înmatriculări auto vor recupera sâmbătă orele pierdute joi

       Accesări: 453

După o zi de întrerupere, din cauza unei defecțiuni majore la nivel național,  începând de vineri, 27 octombrie, se lucrează în regim normal la direcțiile județene de permise și înmatriculări auto.

Defecțiunea apărută în cursul serii de miercuri, 25 octombrie, la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată.

Potrivit unei informări a Ministerului Afacerilor Interne, personalul de intervenţie a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situaţiei. Echipamentele au fost înlocuite și testate ăn cursul zilei de joi.

Într-o singură zi, la nivel național sunt înmatriculate peste 2500 de vehicule noi și second-hand. În județul Suceava numărul vehiculelor înmatriculate se situează la circa 100 pe zi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Orele de lucru pierdute joi, vor fi recuperate sâmbătă

 Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii țări  să desfășoare activități în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie 2017.

 

 

sursa: google.ro

ȘTIRI