Septuagenar implicat într-un accident rutier în RâşcaRural

Septuagenar implicat într-un accident rutier în Râşca

       Accesări: 149

Un moment de neatenţie i-a fost suficient pentru a-şi pune în pericol soţia. Miercuri, 27 ianuarie, în jurul orei 14, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, la intersecţia străzilor Soarelui cu Nordului din comuna Râşca, un bărbat de 77 de ani, din localitate, nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară spre stângă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a soției acestuia, o femeie de 73 de ani, din aceeaşi localitate, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, în jurul orei 22, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ  209B, în comuna Mălini, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

 

ȘTIRI