Șefi noi la Ocoalele Silvice Dolhasca, Mălini și RâșcaActualitate

Șefi noi la Ocoalele Silvice Dolhasca, Mălini și Râșca

       Accesări: 1682

Schimbări importante în miez de toamnă. La vârful unor unități silvice administrative din zona Fălticeni s-au produs modificări, persoane noi fiind în loc foștilor conducători de instituții. Începând cu 12 octombrie au fost puși în funcție trei noi șefi la Ocoalele Silvice din Dolhasca, Mălini și Râșca.

Motivele din spatele acestor decizii nu au fost deocamdată comunicate oficial.

Inginerul Ciprian Costan, fost șef al Ocolului Silvic Râșca, preia conducerea Ocolului Silvic Dolhasca de la decanul de vârstă al zonei, inginerul Gheorghe Negură.

În același timp conducerea Direcției Silvice Suceava a decis ca funcția de șef al Ocolului Silvic Mălini să revină inginerului Dan Ștefan. El a ocupat în ultimul timp funcția de șef district Boroaia în cadrul Ocolului Silvic Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Toamna aduce un suflu proaspăt și la Ocolul Silvic Râșca unde inginerul Bogdan Robciuc, fostul șef de ocol de la Pătrăuți, a preluat șefia unității administrative.

Cei trei noi șefi asigură interimatul până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de conducere.

În ceea ce privește Ocolul Silvic Fălticeni, inginerul Mihai Mihețiu va continua să conducă unitatea.

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul spun că schimbările au fost declanșate în lanț după ce Gheorghe Negură, fostul șef al Ocolului Silvic Dolhasca, s-a pensionat.

Inginerul Negură este unul dintre cei mai longevivi șefi de Ocol Silvic. El a condus 21 de ani ocolul din Fălticeni, între anii 1983 și 2004 și alți aproape 5 ani ocolul din Dolhasca, în perioada 2012 – 2017.

ȘTIRI