Sport

Secția de volei de la CSS Nicu Gane debutează în noul sezon al competițiilor naționale

       Accesări: 63

Minivolei_CSS_Nicu_Gane_5Duminică, 25 octombrie 2015, echipa de cadeți a CSS Nicu Gane, pregătită de antrenorul Marius Stan, dispută primul meci al sezonului 2015-2016.

De la ora 10, în cadrul etapei a doua, Seria A, „Nicu Gane” întâlnește în sala de sport a colegiului pe LPS Suceava. Campionatul național al cadeților a început pe data de 11 octombrie 2015. Fiind repartizată într-o serie cu 5 echipe, CSS „Nicu Gane” a stat în prima etapă.

Etapa a doua programează partidele: CSS Râmnicu Sărat – LPS VCM Piatra Neamț, CSS Nicu Gane – LPS Suceava. CSS Buzău stă în această etapă.

În clasament, singurele echipe care au adunat puncte sunt: CSS Buzău – 3p., LPS Suceava – 2p., CSS Rm. Sărat – 1p.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După experiența sezonului trecut, când a ocupat locul 4 la Turneul final, echipa cadeților de la CSS Nicu Gane se anunță a fi și în acest an una din pretendentele la titlu.

Din lotul pentru sezonul 2015-2016 fac parte următorii jucători: Teodor Călugăriața, David Miron, Cosmin Cernăuțean, Adrian Holotă, Richard Vrabie, Răzvan Dănilă, Alexandru Viziteu, Fabian Todică, Cătălin Țăranu, Vasilis Simos, Gabriel Albu.

Secția de volei de la CSS Nicu Gane mai are echipe înscrise în Campionatul Național – Speranțe (antrenor Marius Stan) și în Campionatul Național de Minivolei (antrenor Diana Floriștean).

Alex Săvescu

ȘTIRI