Seara marelui meci. Foresta Suceava a pierdut la limită cu Steaua București în Cupa RomânieiSport

Seara marelui meci. Foresta Suceava a pierdut la limită cu Steaua București în Cupa României

       Accesări: 612

SCOR  FINAL: 1-2

Min. 90+1 – Cartonaș galben pentru Aganovic (Steaua)

Min. 90+1 – Căinari ratează o imensă ocazie de a egala scorul

Min 85-87 – Achim, Aganovic și Man ratează două mari ocazii mari de gol

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Min. 77 – Schimbare la Foresta: intră Cerlincă în locul lui Drugă

Min. 77 – Schimbare la Steaua: intră M. Pintilii în locul lui Muniru

Min. 73 – Mitrea este aproape de autogol

Min. 72 – Cartonaș galben pentru Stănescu (Foresta)

Min. 70 – Schimbare la Foresta: intră Bujor în locul lui Matei

Min. 65 – Schimbare la Foresta: intră Avram în locul lui Dumitriu

Min. 64 – Schimbare la Steaua: intră Enceanu în locul lui Chitoșcă

Min. 52 – Schimbare la Steaua: intră Denis Man în locul lui Tudorie

1-2 (min 47) – Aganovic

Pauză (scor 1-1)

min 24 – gol anulat Stelei. S-a semnalizat offiside la Ov. Popescu, aflat în poziție regulamentară

1-1 (min 18) – Marius Matei

0-1 (min 9) – Ovidiu Popescu

Ora 21.00

Au fost anunțate echipele de start:

Foresta: Hîntăscu – D. Bălan, D. Lung, Alin Mutu, Semeghin – Dumitriu, Drugă, Stănescu – Rusu, Matei, Căinari. Antr. Cristi Popovici.

Steaua: Niţă – O. Popescu, Mitrea, Toşca, D. Popescu – Aganovic, Muniru, Achim – Enache, Tudorie, Chitoşcă. Antr. Laurenţiu Reghecampf.

Ora 19.30 

stadion_areni_1În jurul orei 19, Stadionul „Areni” și-a deschis porțile pentru cei aproape 6.000 de microbiști care vor urmări, de la ora 21.30, partida dintre Foresta Suceava și Steaua București, evenimentul sportiv al anului în Bucovina. În cursul zilei nu a mai plouat însă suprafața de joc este afectată de precipitațiile din ultimele zile.

Va fi primul meci în nocturnă disputat la Suceava, un lux care are un cost pe măsură, 50.000 de euro pentru o instalație provizorie. Biletele de acces s-au vândut încă de luni, în doar trei ore de la punerea lor în vânzare.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a ajuns la Suceava la amiază, în ziua meciului. Antrenorul Stelei este conștient că va avea un meci dificil cu Foresta dacă echipa sa nu va înscrie repede. Nu atât adversarul cât vremea și starea suprafeței de joci îi dau de gândit lui Reghecampf.  Steaua a venit la Suceava fără 8 jucători importanți (Bourceanu, Adi Popa, Boldrin, De Amorim,Tamaş, Momcilovici, Moke și Golubovici) și va miza pe jucători care au prins mai puține jocuri în meciurile oficiale. În acest meci sunt mari șanse să revină pe teren jucători care au fost indisponibili o perioadă mai îndelungată: Pintilii, Achim si Aganovic.

foto – facebook / Ciprian Anton

Ora 19.00

foresta-falticeni-1967În istoria confruntărilor dintre echipele sucevene și Steaua București, bucureștenii au obținut 8 victorii, un singur meci terminându-se la egalitate.

Cea mai importantă performanță în Cupa României a fost realizată de Foresta Fălticeni, în sezonul 1966/67. Fălticenenii, aflați atunci în Divizia C, au ajuns în finala competiției după un parcurs excepțional. Foresta a trecut pe rând de Steagul Roșu Brașov (16-imi), Politehnica Timișoara (8-imi), Poli Iași (sferturi), Rapid București (semifinale)

Adversara Forestei Fălticeni în finala de pe Stadionul „23 August” a fost și atunci Steaua București. Pădurarii au pierdut acel meci cu 0-6, dar au rămas în istorie cu acea performanță.

ȘTIRI