Se retipărește manualul de Geografie pentru clasa a VI-a. Erorile nu pot fi corectate printr-o simplă eratăNațional

Se retipărește manualul de Geografie pentru clasa a VI-a. Erorile nu pot fi corectate printr-o simplă erată

       Accesări: 489

Ministerul Educației Naționale a decis să solicite Editurii Didactice și Pedagogice (EDP) retipărirea în totalitate a manualului de Geografie pentru clasa a VI-a.

Toate costurile pentru retipărire vor fi suportate de EDP, care își rezervă dreptul de a îi acționa în instanță pe cei vinovați pentru daunele aduse.

“Precizăm că decizia de retipărire a manualelor de Geografie pentru clasa a VI-a vine după o analiză amănunțită, în urma căreia s-a constatat că multiplele erori nu pot fi corectate printr-o simplă erată. Noile manuale vor fi trimise în școli în cel mai scurt timp posibil.

Varianta digitală corectată a manualului de Geografie de clasa a VI-a va fi postată pe platforma manuale.edu.ro în cursul acestei săptămâni, astfel încât să poată fi folosită de elevi și profesori din prima zi de școală”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni, 27 august.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ministerul Educației Naționale precizează că a întreprins până acum toate demersurile și a folosit toate pârghiile legale necesare pentru a asigura manuale noi pentru începutul anului școlar 2018-2019.

În acest moment, procedura de tipărire a manualelor este în derulare și nu este blocată, așa cum s-a întâmplat în nenumărate rânduri în anii precedenți, atunci când achiziția de manuale școlare a fost mult întârziată din cauza contestațiilor.

ȘTIRI