Se întorc ploile în România. Județul Suceava sub Cod Galben până sâmbătăActualitate

Se întorc ploile în România. Județul Suceava sub Cod Galben până sâmbătă

       Accesări: 685

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică valabilă din după-amiaza zilei de vineri, 22 iunie, ora 16.00, până în dimineața zilei de sâmbătă, 23 iunie, ora 10.00.

În intervalul menționat, în Muntenia, Dobrogea și sud-estul Moldovei vor fi perioade scurte de timp în care local instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin intensificări puternice ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse torențiale și grindină. Pe arii restrânse vor fi cantități de apă de peste 25…35 l/mp.
Pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă (22/23 iunie) va continua să plouă local însemnat cantitativ și în centru și nord-est.

Fenomene meteorologice periculoase au fost anunțate și pentru seara zilei de joi, în mai multe localități ale județului Suceava: Câmpulung Moldovenesc, Vicovu de Sus, Straja, Moldovița, Vatra Moldoviței, Fundu Moldovei, Brodina, Putna, Bilca, Frumosu, Pojorâta, Sadova, Izvoarele Sucevei, Ulma, Moldova-Sulița, Cârlibaba, Breaza.

Fenomene vizate: averse care vor depăși 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI