Se cunosc semifinalistele din faza judeţeană a Cupei RomânieiSport

Se cunosc semifinalistele din faza judeţeană a Cupei României

       Accesări: 98

plesul_somuz_1

Şomuz Fălticeni s-a alăturat în această după-amiază echipelor calificate în semifinalele Cupei României, faza judeţeană. Fălticenenii s-au impus la limită, scor 2-1, pe terenul echipei Pleşul Râşca (Liga a V-a).

Pe o vreme neprielnică, echipa pregătită de Radu Anania a deschis scorul încă din minutul 3 prin Gliz. Gazdele au înscris până la pauză din penalty, după o greşeală în lanţ a apărării celor de la Şomuz, fază încheiată cu o intrare prin alunecare a lui Cara. Golul victoriei, înscris de Cosmin Alexandru, a venit în minutul 70. În lipsa unor jucători de bază, suspendaţi sau accidentaţi, conducerea echipei din Fălticeni a recurs pentru acest meci la o parte din jucătorii echipei de juniori A1.

Şomuz: Georgescu – Furtună, Lateş, Cara, Ailincăi, Săvoaia (Tofan), Antonesei, Nechitoaia, Vişinar (Handîc), Gliz, Lipan (Alexandru C.). Antr. Radu Anania.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În aceeaşi fază a competiţiei s-au mai calificat: Şomuzul Preuteşti, Progresul Frătăuţii Vechi şi Bucovina 2 Pojorâta.

Turul 5 (meciurile semifinale) sunt programate în sistem tur – retur, în zilele de 13 şi 27 mai. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava urmează să stabilească cele două jocuri din semifinale.

Alex S.

foto Iulian D.

ȘTIRI