Se circulă fără probleme în județul Suceava. Toate drumurile naționale sunt deschise circulațieiActualitate

Se circulă fără probleme în județul Suceava. Toate drumurile naționale sunt deschise circulației

       Accesări: 924

S-au pregătit și au acționat la timp. Prima zăpadă dinaintea iernii nu i-a luat prin surprindere pe drumari. Utilajele Secției de Drumuri Naționale Suceava au fost intervenit încă de ieri pentru a nu fi probleme pe drumurile naționale.

În cursul nopții de duminică spre luni echipajele au acționat preventiv cu mai multe utilaje și au răspândit tone de material antiderapant.

În această dimineață toate drumurile naționale din județul Suceava sunt deschise circulației rutiere.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a transmis că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară fără probleme deosebite, în condiții de iarnă, în ciuda ninsorilor abundente, care și-au făcut apariția în toată regiunea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit reprezentanților Secției de Drumuri Naționale Suceava, ieri și astăzi s-a intervenit cu nouă utilaje pe DN15C, DN17, DN17A, DN2, DN29, DN29A, DN2E, DN2H și DN2K și alte șase pe drumurile arondate SDN Câmpulung Moldovenesc.

Drumarii suceveni au acționat pentru a menține rețeaua rutieră națională practicabilă, în condiții de siguranță, cu 15 utilaje și au răspândit aproximativ câteva zeci de tone material antiderapant.

Echipajele de deszăpezire au fost suplimentate. Acestea acționează pe sectoarele din administrare cu autobasculante cu lamă și sărărițe.

Poliția Rutieră face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

ȘTIRI