Se caută viitorii performeri în atletismSport

Se caută viitorii performeri în atletism

       Accesări: 156

Sala de Atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava a găzduit la sâmbătă, 22 noiembrie 2014, etapa judeţeană a Proiectului Naţional „Primii paşi în atletism”. Competiţia a fost organizată la nivel judeţean de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava şi Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

Proiectul este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin Programul Pierre de Coubertin 2014. Au participat 80 de copii născuţi în anii 2004-2005 şi 20 de cadre didactice din 18 şcoli gimnaziale şi licee din judeţul Suceava: Liteni, Rîșca, Cornu Luncii, Băișești, Ostra, Frasin, Rădăuți, Marginea, Calafindești, Frumosu, Pârteștii de Sus, Mitocu Dragomirnei, Dumbrăveni, Poiana Stampei, Coșna, Suceava și Ilișești. Au fost invitaţi profesori şi antrenori de specialitate care au urmărit tinerii atleţi în vederea selectării acestora la secțiile de atletism ale cluburilor sportive.

Probele de concurs au fost: săritura în lungime de pe loc, alergare de viteză 30 m, aruncarea mingii de oină de pe loc și alergare de rezistență 600 metri. Toți participanții au fost recompensați cu diplome, tricouri și o masă caldă.

Proiectul Primii Pași în Atletism s-a desfășurat simultan în 15 județe și a avut drept scop descoperirea de tinere talente în atletism.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI