Scriitoarea Lili Crăciun se întâlnește duminică cu cititorii din FălticeniCultură

Scriitoarea Lili Crăciun se întâlnește duminică cu cititorii din Fălticeni

       Accesări: 357

Lili Crăciun, prozatoarea cu origini fălticenene, revine acasă cu ocazia turneului de promovare a celei mai recente cărți, romanul “Prizonieri ai umbrelor”.

Duminică, 21 octombrie, la ora 16.00, scriitoarea își invită cititorii la “o ceașcă de cafea și o vorbă bună”, la Pensiunea Iristar, în Fălticeni. Nu va fi o lansare de carte, dar “vom vorbi și despre cărți”, a precizat Lili Crăciun.

De profesie jurist, Lili Crăciun a debutat, în anul 2015, cu romanul “Călătoria”, o carte care în care prezintă drama femeilor din perioada aplicării decretului ceaușist de interzicere a avortului. Romanul a fost publicat și în Spania,urmând să beneficieze și de o ediție italiană.

A urmat apoi cartea de povestiri “Menajerele soacrei mele”, iar în acest an a publicat volumul de poezie “Între absolut și relativ” și romanul “Prizonieri ai umbrelor”, carte care va fi lansată și la Biblioteca Județeană din Suceava, joi, 25 octombrie 2018, la ora 18.00,

Lili Crăciun s-a născută în anul 1958, într-un sat din județul Bacău, localitatea de origine a tatălui său, mama fiind de loc din Pocoleni.

De la vârsta de 7 ani a locuit în Fălticeni, într-o casă de pe Dealul Oprișenilor. Copilăria și adolescența sa au fost legate de ținutul Fălticeniului.

ȘTIRI