Școlile ”Ion Irimescu” și ”Mihail Sadoveanu” s-au întrecut la concursul de aptitudini ”Ai și tu talent”Actualitate

Școlile ”Ion Irimescu” și ”Mihail Sadoveanu” s-au întrecut la concursul de aptitudini ”Ai și tu talent”

       Accesări: 138

concurs-ai-si-tu-talentSe caută cel mai talentat elev fălticenean. Numele acestuia va fi aflat peste 10 zile când se va încheia concursul ”Ai și tu talent”, lansat de Asociația Culturală Kalipso. Competiția se adresează școlarilor din clasele I – VIII și vizează evidențierea aptitudinilor din domenii precum muzică, dans, teatru și sport.

Prima etapă propune o confruntare între artiști și formațiile de la două unități de învățământ. Cele mai bune trei reprezentații merg în finala spectacolului concurs, programată pe 12 iunie.

Astăzi, 3 iunie, s-au înfruntat Școlile Gimnaziale ”Ion Irimescu” și ”Mihail Sadoveanu”. Preț de două ore pe scenă au urcat școlari de toate vârstele oferind momente artistice dintre cele mai variate.

Elementele aparte ale competiției au fost demonstrația de judo realizată de patru elevi de la Mihail Sadoveanu și cea de gimnastică artistică oferită de două eleve de la Ion Irimescu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Participanții s-au bucurat de susținerea colegii lor din sală, ei manifestându-și sprijinul prin aclamații și aplauze. Concurenții au fost evaluați de un juriu din care au făcut parte jurnalista Mihaela Buculei, profesorul de canto Lucian Afilipoae și profesoara de dans modern Caterina Moldovanu.

În finala concursului vor participa Passo Doble, Blue & Black și Jessica (Școala Ion Irimescu) și Patricia, Trupa Dans Mixt și Maya (Școala Mihail Sadoveanu).

Concursul local este organizat de Asociația Culturală Kalipso în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni și Centrul Cultural G.V Birlic.

Vineri, 5 iunie, se vor întâlni pe scenă elevii școlilor ”Alexandru Ioan Cuza” și ”Ioan Ciurea”.

Rudy H.

ȘTIRI