Școlile din Fălticeni organizează simularea Evaluării Naționale 2018Educație

Școlile din Fălticeni organizează simularea Evaluării Naționale 2018

       Accesări: 287

Elevii claselor a VIII-a vor începe de luni, 5 martie, simularea Evaluării Naționale 2018. Simularea debutează cu Limba și literatura română.

Capitolele din materia pe care elevii trebuie să o pregatească au fost publicate de Ministerul Educației în Monitorul Oficial.

Potrivit portalinvatamant.ro, rezultatele pe care le vor obține elevii la simulări vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care se vor desfășura aceste simulari, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședinte cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Calendarul Simulărilor pentru Evaluarea Națională 2018 este următorul: 5 martie – Limba și literatura română; 6 martie – Matematică; 7 martie – Limba și literatura maternă; 16 martie – comunicarea rezultatelor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pe data de 19 martie va începe și simularea Bacalaureatului pentru elevii claselor a XII-a, după următorul calendar: 19 martie – Limba și literatura română; 20 martie – Limba și literatura maternă; 21 martie – proba obligatorie a profilului.

ȘTIRI