Școala „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni nominalizată la Gala Voluntarilor din județul SuceavaEducație

Școala „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni nominalizată la Gala Voluntarilor din județul Suceava

Sala “Ștefan cel Mare” a Consiliului Județean Suceava a găzduit, la mijlocul săptămânii trecute,  Gala Voluntarilor, în cadrul evenimentului anual „Festivalul Șanselor Tale” (FST).

Organizatorii (Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava-AREAS, Asociația Biosilva) i-au răsplătit cu diplome pe voluntarii județului, care s-au implicat în diferite proiecte, printre care și campania de ecologizare Let`s Do It Suceava, din 21 octombrie 2017.

“Din partea școlii noastre au participat doamnele profesoare Grigorescu Georgeta și Crăciun Cristina, alături de eleva Grigorescu Ecaterina (clasa a V-a A). Remarcată de organizatori, Ecaterina a fost invitată la microfon și premiată. Deși emoționată, cel mai mic voluntar și-a ținut primul discurs în fața tuturor invitaților! Reamintim faptul că pe 21 octombrie, elevii claselor V A, VII C, VIII A și VIII B, împreună cu doamnele profesoare Stoleriu Cristina, Grigorescu Georgeta și Crăciun Cristina ne-au dat un exemplu minunat de spirit civic, ne-a informat profesoara Elena Pașcovici, consilierul educativ al Școlii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”.

ȘTIRI