Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” premiată la un nou concurs de educație rutierăActualitate

Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” premiată la un nou concurs de educație rutieră

       Accesări: 102

concurs-vaslui-elevi-scoala-ioan-ciurea-1

Sunt abonați la succese. Elevii de la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” din Fălticeni s-au întors cu premii de la o nouă competiție
interjudețeană. La jumătatea lunii august aceștia au participat la Vasului la concursul de educație rutieră ”Cupa Podul Înalt”, reușind să obțină două din trofeele puse în joc de organizatori.

Ştefan Acatrinei, Florin Luţă şi Alexandra Reuţchi au alcătuit echipajul școlii fălticenene, îndrumat de profesorul Gavril Pîntea.

Ajunsă la ediția cu numărul 12, competiția s-a desfășurat pe patru probe care au vizat cunoaşterea regulilor de circulaţie, îndemânarea cu bicicleta într-un poligon, depanarea unei biciclete și respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti în parcul şcoală.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La proba de îndemânare cu bicicleta într-un poligon, s-a impus elevul Acatrinei Ştefan care s-a clasat pe primul loc în concurs.
Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” din Fălticeni s-a clasat pe locul 4 la echipe, în cadrul întrecerii la sec

În cadrul întrecerii au concurat echipaje din 17 județe din toată țara.

Anul acesta, în luna mai, elevii s-au remarcat la concursul regional de educație rutieră ”Cupa Nehoiu”. Atunci elevul Ştefan Acatrinei (VIII-a B) a luat premiul I la proba poligon, în timp ce Florin Luță (VII-a A) a obținut premiul II la proba parc-şcoală. La general, echipajul fălticenean își adjudeca premiul III în timp ce la secțiunea individual compus, organizatorii i-au acordat mențiune I.

Rudy Hödl

ȘTIRI