Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” cucerește premiul I  la Concursul judeţean „Colind de Crăciun”Educație

Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” cucerește premiul I la Concursul judeţean „Colind de Crăciun”

       Accesări: 213

Sâmbătă, 19 decembrie 2015, la Iulius Mall Suceava, a avut loc a V-a ediție a Concursului județean „Colind de Crăciun”, organizată de Asociaţia „EUROACTIV”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava. Competiţia s-a desfăşurat în cadrul Campaniei „Şanse egale pentru toţi”, care a avut ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea promovării tradiţiilor bucovinene.

Corul Şcolii Gimnaziale „Ioan Ciurea” Fălticeni, îndrumat de către prof. Mirabela Apopei, a obţinut Premiul I – excelenţă la categoria claselor din învăţământul gimnazial, pentru interpretarea colindelor La mulţi ani, surori şi fraţi! şi Colinda din Sălaj.

La această ediţie a concursului au participat 1076 de elevi de la 49 de instituţii de învăţământ din judeţul Suceava (din care 37 au reprezentat ciclul gimnazial).

„Acest concurs este unul deosebit, dacă avem în vedere faptul că accentul cade nu atât pe spiritul competitiv, cât mai ales pe spiritul Crăciunului, pe bucuria însăşi a interpretării colindelor. Copiii de la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”au reuşit să transmită tocmai această bucurie a apropierii sărbătorilor de iarnă”, ne-a declarat prof. Marius-Claudiu Pintilii, directorul Şcolii Gimnaziale „Ioan Ciurea”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI