Școala Gimnazială “Al. I. Cuza” derulează a opta ediție a proiectului educațional Magia MărțișoruluiEducație

Școala Gimnazială “Al. I. Cuza” derulează a opta ediție a proiectului educațional Magia Mărțișorului

       Accesări: 322

În perioada 26 februarie – 8 martie 2016, Școala Gimnazială “Al. I. Cuza” din Fălticeni derulează a opta ediție a proiectului educațional “Magia Mărțișorului”.

“În pragul primăverii, pregătim întotdeauna un mărţişor pe care să-l oferim celor dragi. Noi, cadrele didactice de la Şcoala Al. I. Cuza, îi pregătim primăverii o magie, şi anume Magia Mărţişorului, un proiect complex pe care îl derulăm de opt ani. Scopul şi finalitatea proiectului este acela de a susţine Programul Internaţional Eco –Şcoala în cadrul căruia am obţinut patru steaguri verzi, ceea ce confirmă valoarea şi calitatea acestui program”, a precizat coordonatoarea proiectului, prof. Mariana Oșlobanu. Din echipa proiectului mai fac parte Doriana Stan – bibliotecar și profesoara Daria Prisacariu.

Proiectul are ca scop dezvoltarea creativităţii, expresivităţii artistico-plastice, formarea abilităţilor de comunicare şi autoevaluare prin desfăşurarea unor activităţi educative cu un pronunţat caracter practic, contribuind la valorificarea deşeurilor reciclabile.

Elevii au posibiltatea să valorifice lucrările realizate la orele de abilităţi practice şi în atelierele de creaţie, care s-au organizat în fiecare clasă din ciclul primar şi gimnazial.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Fondurile obţinute în urma valorificării mărțișoarelor și felicitărilor vor fi utilizate în cadrul Programului Internaţional Eco – Şcoala, pentru derularea unor activităţi cu caracter ecologic, dar și pentru îmbogățirea fondului de carte al bibliotecii şcolii.

ȘTIRI