Şcoala de vară Bucovina la Universitatea „Ștefan cel Mare” din SuceavaEducație

Şcoala de vară Bucovina la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava

       Accesări: 361

În perioada 5-15 septembrie, 40 studenţi de semnaţi de facultăţile membre ale Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România, dar și lectori/speakeri, personalități recunoscute ale mediului economic și academic, vor participa la „Bukovina summer school of european integraion. EU pentru tine şi regiunea ta”.  Evenimentul, ajuns la a VIII-a ediţie, este organizat de Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, sub directa îndrumare a decanului facultății, profesor universitar doctor Carmen Năstase.

Participanţii sunt studenţi premiaţi pentru secțiunile naţionale sau studenți desemnați de facultățile membre AFER: Contabililate și informatică de gestiune; Management; Economie și dezvoltare durabilă; Economie și dezvoltare rurală.

Spre deosebire de edițiile precedente, obiectivul principal al programului din acest an este focalizat pe dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor practice necesare specialiştilor din domeniul economic, motiv pentru care vor avea loc 10 zile pline de activități intense, mai exact: prelegeri, seminarii, ateliere de lucru, dezbateri, focus grupuri, toate orientate pe identificarea și analizarea oportunităților oferite de UE pentru dezvoltarea locală, regională și națională.

ȘTIRI