Școala de șoferi Auto XOR deschide un nou poligon auto la FălticeniLocal

Școala de șoferi Auto XOR deschide un nou poligon auto la Fălticeni

       Accesări: 1204

După mai bine de 15 ani municipiul Fălticeni are din nou un poligon auto. Inaugurat la începutul lunii iunie, acesta este parte a unei investiții făcute de Școala de șoferi Auto XOR, cu scopul de a extinde gama serviciilor oferite. Terenul, amenajat pentru dezvoltarea abilităților personale a conducerii autovehiculelor, este amplasat pe strada Plutonier Ghiniță, zona Tâmpești, în apropiere de intersecția cu drumul național DN 2E ce duce spre localitățile Baia și Gura Humorului.

Grație suprafeței de peste 1.000 de metri pătrați, poligonul auto permite vehiculelor de mici și mari dimensiuni executarea manevrelor în condiții apropiate celor de pe drumurile publice.

Poligonul auto este deschis cursanților școlii Auto XOR de luni până sâmbătă, în intervalul orar 7 -19. Acesta dispune permanent de două autoturisme.

De remarcat faptul că orele de pregătire susținute în poligon sunt gratuite, timpul petrecut de cursanți nefiind restricționat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Flota Auto XOR include în prezent 18 vehicule, 8 autoturisme, 4 motociclete, 1 minibus de 16 locuri, 1 minivan de 8+1 locuri, 1 autocamion cu remorcă, 1 autobuz și 2 autoturisme pentru poligonul auto.

ȘTIRI