Scene violente în parcarea unui restaurant din Vadu Moldovei: Tânăr lovit în cap și mașină distrusă cu bâtaRural

Scene violente în parcarea unui restaurant din Vadu Moldovei: Tânăr lovit în cap și mașină distrusă cu bâta

       Accesări: 5894

Tinerii au intrat din nou în vizorul oamenilor legii. După accidentul grav de duminică noapte, în care cinci tineri și-au pierdut viața, localitatea Vadu Moldovei a revenit pe „radarul” lucrătorilor Poliției Municipiului Fălticeni. De această dată, prezența agenților s-a impus într-un caz de agresiune în care au fost folosite obiecte contondente.

Între doi tineri, ambii de 23 de ani, unul din satul Forăști și un altul din satul Dumbrăvița, s-a iscat un conflict verbal spontan, în incinta restaurantului Canay din Vadu Moldovei, conflict în care a intervenit prietenul tânărului din Forăști.

Individul din Dumbrăvița se afla în local, într-un grup de patru persoane, iar cel din Forăști mai era cu un prieten.

Tensiunile s-au amplificat, iar situația a degenerat în violență.

Nu a lipsit mult și a început bătaia în parcarea restaurantului.

Agresorul, tânărul de 23 de ani, din satul Dumbrăvița, comuna Vadu Moldovei, avea o bâtă, iar pentru a se proteja de lovituri, victima s-a adăpostit în mașina personală, un Volkswagen Passat.

Individul violent i-a distrus tânărului din Forăști parbrizul mașinii și geamurile portierelor din dreapta, lovindu-l la un moment dat în zona capului, cu același obiect contondent.

Agresorul fusese urmat, în parcare, de un prieten care avea și acesta un obiect contondent.

Scandalul s-a iscat luni noaptea, în jurul orei 2, cazul fiind anunțat la 112.

Doi lucrători ai SPR Vadu Moldovei s-a deplasat la fața locului. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit și identificat pe făptuitorul agresiv.

Și în acest caz, polițiștii au avut sprijinul și au colaborat îndeaproape cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

În urma anchetei s-a stabilit că făptașul este un tânăr din satul Dumbrăvița, comuna Vadu Moldovei.

Persoana agresată nu a necesitat internare la spital și a refuzat examinarea medicală.

Oamenii legii au întocmit agresorului dosar penal pentru „infracțiuni de lovire, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Tinerii din Dumbrăvița au fost reținuți joi, 13 decembrie, pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propuneri de măsuri preventive.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI