SCARLET AURA își întinde aripile peste Londra!Național

SCARLET AURA își întinde aripile peste Londra!

       Accesări: 455

Trupa SCARLET AURA, cu vocea fălticenencei Aura Dănciulescu (Pohoață), a început anul 2016 în forță: un nou coleg de trupă dar și primul concert în Regatul Unit al Marii Britanii!

După un concert susținut la sfârșitul anului trecut în Sofia, trupei i s-a alaturat unul din cei mai talentați și căutați pianiști – Sebastian Blaj. „Richie”, asa cum îi spun prietenii, a studiat conservatorul și a făcut parte din proiecte muzicale importante, fiind un bun instrumentist atât la pian cât și la flaut sau chitară.

În formula de 5, SCARLET AURA este mai pregatită ca niciodată de concerte internaționale și show-uri de excepție iar cu fiecare apariție face din „Falling Sky” un album din ce în ce mai așteptat pe piata internațională a rockului.

Duminică, 14 februarie, trupa a susținut primul show în Londra, întrun club foarte cunoscut pe scena live londoneză – Barfly, în cadrul unui eveniment cu tematică. La concert au fost prezenți, special să vadă SCARLET AURA, și organizatorii unor importante festivaluri internaționale care pot hotărâ în orice clipă soarta românilor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Trupa AURA, înființată la finalul anului 2013, a anunțat schimbarea numelui în SCARLET AURA la show-ul susținut pe 16 decembrie la Sofia, în deschidere pentru trupa ACCEPT. Schimbarea numelui a venit odată cu semnarea unui contract cu Metal Music Bookings & Management.

ȘTIRI