Satele Baia și Cotu Băii rămân fără energie electricăRural

Satele Baia și Cotu Băii rămân fără energie electrică

       Accesări: 1477

Două localități din zona Fălticeni nu vor avea energie electrică. Furnizarea acesteia va fi sistată pentru câteva ore în satele Baia și Cotu Băii. Mai multe gospodării vor fi afectate de această măsură temporară.

Întreruperea este programată de către Delgaz Grid în vederea modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție.

Compania va efectua îmbunătățiri majore la două puncte de transformare din comunele Fântana Mare și Baia.

Investițiile în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei Delgaz-Grid. Prin aceste lucrări asigurăm funcționarea și exploatarea în condiții de siguranţă a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților noștri.”, se specifică în anunțul companiei. „Regretăm disconfortul produs de aceste întreruperi. În același timp, considerăm foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Energia va fi sistată joi, 17 ianuarie, în satul Baia, între orele 9 și 17. Aici urmează să fie înlocuite un transformator, cutia de distribuție și câteva coloane.

Delgaz Grid va executa lucrări similare, pentru modernizarea rețelei și în satul Cotu Băii.

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă vineri, 18 ianurie, între orele 8.30 – 10.30.

Lucrătorii Delgaz Grid vor interveni pentru dezlegarea unei linii aeriane de energie electrică formată compusa din conductoare, izolatoare, cleme, armături, care servește la transportul sau distribuția de energie electrică.

ȘTIRI