Șase medalii pentru copiii din Fălticeni la turenul „Super 10 Cup Iași”Sport

Șase medalii pentru copiii din Fălticeni la turenul „Super 10 Cup Iași”

       Accesări: 263

Secția de tenis a clubului sportiv Nada Florilor din Fălticeni a participat cu patru copii la turneul “Super 10 Cup Iași”.

Turneul a fost organizat de Tenis Club Leo și a adunat copii din toata zona Moldovei și nu numai: Iași, Botoșani, Fălticeni, Onești, Bacău, Buzău, Craiova, Brașov și Academia de tenis din Chișinău.

Copii pregătiți de instructorul Marcel Dascălu au obținut 6 medalii:

Darius Avrămia – locul 2 la Categoria Roșu;

Matei Moșneguțu – locul 3 la Categoria Portocaliu;

David Buhă și David Onisei – locul 3 la Categoria Verde – Dublu;

David Buhă – locul 2 la Categoria Verde.

David Onisei are asigurată o medalie şi la Categoria Verde – Simplu, el urmând să dispute în această săptămână, la Fălticeni, finala turneului, amânată pentru că adversarul său, un copil din Iaşi, era angrenat într-o altă competiţie.

“A fost un turneu puternic de la care avem multe de învățat. Mă mulțumește numărul mare de medalii, dar sunt nemulțumit de felul în care au fost tratate unele jocuri. Țin să le mulțumesc părinților pentru implicare și domnului Grigore Florea pentru sponzorizare”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

La sfârșitul săptămânii, duminică 17 iulie, copii pasionați de tenis sunt așteptați la primul turneu organizat pe noul teren cu zgură amenajat de Primăria Fălticeni, în cadrul zonei de agrement “Nada Florilor”. Turneul va avea loc în cadrul programului “Zilele Municipiului Fălticeni 2016”.

ȘTIRI