Sport

Sărbătoare fotbalistică la Preutești

       Accesări: 69

preutesti_falticeni_3

Derby pe Șomuz. Duminică, 18 octombrie 2015, de la ora 13.00, Șomuzul Preutești și Șomuz Fălticeni se vor întâlni în a noua etapă a Ligii a IV-a (Interconti).

Se anunță un meci frumos, din care cu siguranță nu vor lipsi orgoliile, între primele două clasate. Fălticenenii merg la Preutești din postura de lideri ai campionatului, având un avans de 5 puncte față de echipa gazdă. Ambele echipe își doresc victoria astfel că avem toate premizele pentru un spectacol fotbalistic, chiar dacă vorbim de o ligă inferioară.

O victorie a gazdelor redeschide lupta pentru titlul de campionă de toamnă, în timp ce o nouă victorie îi poate oferi liderului o desprindere la opt puncte în fruntea clasamentului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Va fi al cincilea meci oficial în istoria confruntărilor directe. Până acum, cele două cluburi au înregistrat câte două victorii: Preuteștiul în sezonul 2013/2014, Fălticeniul în sezonul 2014/2015.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Suceava: A: Ignat Ionuț, A1: Iriciuc George, A2: Bujoreanu Ilie. Observator: Constantin Aurel – Suceava.

Programul etapei a 9-a (ora 13.00 / deschidere, ora 11.00 – Juniori B1)

Știința Vicovu de Sus – Bradul Putna

Viitorul Verești – CSM Dorna Vatra Dornei

Progresul Frătăuții Vechi – Victoria Vatra Moldoviței

CS Gura Humorului – Bucovina II Rădăuți (17 oct)

Șomuzul Preutești – Șomuz Fălticeni

Rapid CFR II (Siret) – Viitorul Liteni

Moldova Drăgușeni – Recolta Fântânele

Alex Săvescu

ȘTIRI