Șapte suspecți reținuți în cazul persoanelor agresate fizic în fața unei discoteci din DolhascaRegional

Șapte suspecți reținuți în cazul persoanelor agresate fizic în fața unei discoteci din Dolhasca

Serviciul Investigații Criminale Suceava are șapte suspecți în cazul agresiunii care a avut loc în urmă cu o săptămână, în orașul Dolhasca.

În noaptea de 8/9 martie 2017, un grup de bărbați a agresat trei persoane în fața unei discoteci de pe raza orașului Dolhasca. Victimele sunt un tânăr de 24 de ani, din județul Buzău și doi localnici unul de 27 de ani și celălalt de 17 ani

Cercetările polițiștilor, care vizează comiterea infracțiunile de „lovire sau alte violenţe” și „distrugere” , au dus la identificarea autorilor. Este vorba de 7 bărbați, cu vârste între 22 și 31 de ani, toți din orașul Dolhasca.

Potrivit IPJ Suceava, în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei 7 inculpați și sub aspectul comiterii infracțiunii de ”tulburarea ordinii publice și liniștii publice”. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei în cauză au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca miercuri, 15 martie, să fie prezentați la Judecătoria Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă.

Facebook Comments

ȘTIRI