Șapte străini veniți la vânătoare în județul Suceava s-au ales cu dreptul de port armă suspendatActualitate

Șapte străini veniți la vânătoare în județul Suceava s-au ales cu dreptul de port armă suspendat

       Accesări: 2802

Străinii invitați la partide de vânătoare în județul Suceava trebuie să fie foarte atenți la modul de păstrare al armelor și muniției, potrivit legislației specifice pe teritoriul României.

Săptămâna trecută, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au desfășurat o acțiune  pe linia verificării locurilor de cazare și a condițiilor de păstrare a armelor și a munițiilor de către vânătorii străini.

Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale la Legea nr.295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, în valoare totală de 35.007 lei.

De asemenea, s-a dispus anularea dreptului de deținere, port și folosire pe teritoriul României, pentru 7 deținători de arme și muniții, cetățeni străini, care nu le aveau depozitate corespunzător în locația de cazare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Activitatea a avut ca scop reducerea riscului infracțional și victimal a persoanelor care partuicipă la partide de vânătoare pe fondurile de vânătoare de pe raza județului.

oamenii legii au urmărit și instruirea celor care organizează partide de vânătoare cu privire la prezentarea normelor prevăzute de legislația națională în domeniu, astfel încât vânătorii din străinătate să își însușească și să respecte cadrul legislativ românesc.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI