Șapte medalii pentru copiii din Fălticeni la turneul Tenis10 FRT “Cupa Vergilius” IașiSport

Șapte medalii pentru copiii din Fălticeni la turneul Tenis10 FRT “Cupa Vergilius” Iași

       Accesări: 279

Secția de tenis de câmp a clubului “Nada Florilor” Fălticeni a obținut rezultate deosebite la sfârșitul săptămânii trecute, la un turneu important din circuitul Tenis10 FRT, din zona Moldovei.

Însoțiți de instructorul Marcel Dascălu, copiii au participat la “Cupa Vergilius”, competiție organizată de CS CFR Iași, cu participare din Iași, Piatra Neamț, Roman, Onești, Bacău, Academia Națională de Tenis din Chișinău, Fălticeni.

Talentul sportivilor din Fălticeni a fost confirmat de rezultatele obținute. Copiii și-au adjudecat jumătate din medaliile puse în joc:

Locul 1: Ana Dumitru și Iulia Pricop

Locul 2: David Arcip și Matei Moșneguțu

Locul 3: Lorena Sîrbu și Matei Strugariu

 “Am plecat la Iași cu mari emoții dar și cu multă încredere în copiii pe care îi antrenez. Pentru mulți dintre ei a fost prima deplasare la un concurs. Încă de la primele meciuri am simțit însă că vom avea o zi bună. Evoluția copiilor a fost remarcată și de alți antrenori, care au confirmat că micii noștri sportivi știu să joace tenis. Organizatorii au premiat și cel mai tânăr jucător, pe David Dumitru din Preutești, care la doar 5 ani a încântat spectatorii prin dorința sa de a câștiga. David este un copil în care ne punem mari speranțe în viitor. Vreau să mulțumesc copiilor și părinților pentru efortul depus și pentru că formăm întradevăr o echipă adevărată. Mulțumesc din suflet și domnului Andi Stan, patronul firmei ROMFOUR, cu ajutorul căruia a fost posibilă deplasarea la Iași”, ne-a declarat instructorul Darcel Dascălu.

ȘTIRI