Săptămâna viitoare începe asfaltarea vechilor serpentine din Fălticeni și drumului spre Pocoleni și HorodniceniActualitate

Săptămâna viitoare începe asfaltarea vechilor serpentine din Fălticeni și drumului spre Pocoleni și Horodniceni

       Accesări: 1057

Cel mai deteriorat drum public din municipiu va deveni în curând amintire. Strada Serpentina Bunești va fi adusă la standarde moderne, după mai bine de 35 de ani în care s-a făcut nimic pentru întreținerea acesteia. Lucrările de asfaltare vor demara începând de săptămâna viitoare.

După ce au finalizat modernizarea străzilor Matei Millo, Dimitrie Leonida, Libertății și câteva parcări din Fălticeni, operatorul local ELBI va intra pe carosabilul cu gropi la tot pasul.

Va fi asfaltat un tronson în lungime de 1,5 kilometri, jumătate din acesta fiind și astăzi la stadiul de drum balastat.

„Am stabilit cu cei de la ELBI programul de lucrări pentru zilele următoare. Vom porni cu asfaltarea drumului care duce spre Pocoleni și Horodniceni, mai precis strada Serpentina Bunești.”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman. „Așa cum am promis înainte de Paști, vom turna asfalt și pe acest drum, iar cu această ocazie adăugăm alți 1,5 kilometri la rețeaua de drumuri municipale modernizate. Eu sper să terminăm cât mai repede, însă totul depinde și de vreme.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Operatorul local ELBI urmează să înceapă lucrările pe data de 11 mai. Lucrările vor dura cel mult trei săptămâni.

Strada Serpentina Bunești este una din cele 7 căi de acces spre Fălticeni care face legătura cu drumul județean 209 A spre localitățile Pocoleni și Horodniceni.

Odată cu modernizarea acestuia, toate ieșirile și intrările din municipiu vor fi asfaltate.

Lucrările sunt executate cu fonduri din bugetul local în baza contractului multianual semnat cu Primăria Municipiului Fălticeni.

ȘTIRI