Șantier pe străzi până la iarnă: 3T Construct și-a prelungit finalizarea proiectului până în noiembrie 2015Actualitate

Șantier pe străzi până la iarnă: 3T Construct și-a prelungit finalizarea proiectului până în noiembrie 2015

       Accesări: 64

santier-falticeni-3t-constructUn 10 pentru 3T Construct. Nu, nu este vorba de un 10 pentru lucrări, ci de 10 luni pentru extinderea perioadei de finalizare din proiectul actual. Asta însemnă că șantierul general din Fălticeni se va încheia cu puțin timp înaintea iernii calendaristice.

Proiectul de extindere și reabilitare al infrastructurii de apă și canalizare trebuia finalizat la 5 ianuarie 2015. Firma 3T Construct nu s-a încadrat în termen și a solicitat prelungirea cu încă 10 luni.

Acum data limită de finalizare este 14 noiembrie 2015.

ACET S.A, beneficiarul proiectului, a cerut contractorului urgentarea lucrărilor, în timp ce municipalitatea solicită de câteva luni predarea străzilor, către Primăria Fălticeni, conform caietului de sarcini. Din cele peste 20 străzi unde s-a intervenit, doar strada Artur Gorovei (zona Gării) a fost finalizată și predată către autorități.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Deoarece 3T Construct este din noiembrie 2014 în procedură de insolvență, lucrările sunt continuate de firma băimăreană SC Flam SRL.

Proiectul de modernizare și extindere pentru rețeaua de apă și canalizare se ridică la 23,66 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene și guvernamentale.

Rudy H.

panou-proiect-falticeni-3t-construct

ȘTIRI