Sală de sport ultramodernă în comuna Cornu Luncii. Investiție de 5,3 milioane de lei pentru elevii din BrăieștiActualitate

Sală de sport ultramodernă în comuna Cornu Luncii. Investiție de 5,3 milioane de lei pentru elevii din Brăiești

       Accesări: 2729

Infrastructura educațională din zona rurală este modernizată pas cu pas. Zona Fălticeni beneficiază de mai multe proiecte de investiții, de la reabilitări de școli, la dotări, înființări de grădinițe. Cel mai nou dintre acestea se desfășoară în comuna Cornu Luncii, unde se construiește cea mai modernă sală de sport.

Obiectivul este amenajat în satul Brăiești și va costa 5,3 milioane de lei. Amplasamentul pentru ridicarea sălii de sport a fost predat de Primăria Cornu Luncii, miercuri, 9 octombrie, către firma de construcții.

Investiția se realizează cu fondurile CNI (Compania Națională de Investiții) care a încheiat contractul cu Tehnoconstruct București.

„Sunt bucuros și încântat că am reușit să punem la punct un nou proiect pentru elevii din comuna Cornu Luncii. Acum începem construcția unei săli de sport moderne care va fi un etalon pentru zona rurală de lângă Fălticeni.”, ne-a declarat primarul Gheorghe Fron. „Intenționăm să amenajăm mai multe terenuri și săli de sport, în așa fel încât toți elevii școlilor din comună să beneficieze de aceleași condiții excelente.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori
Primarul Gheorghe Fron

Noua sală din sport din Brăiești va avea 180 locuri în tribună.

Aceasta va permite practicarea mai multor sporturi de masă. Termenul de finalizare pentru obiectivul de investiții este de 24 de luni.

Sala de sport ar urma să fie inaugurată cel mai târziu în octombrie 2021.

Noua investiție este amplasată în fața Căminului Cultural, unde, într-un viitor apropiat, vor fi construite două terenuri de sport și un parc.

Primarul Fron mai spune că până la finalul anului va fi terminată sala de sport aflată în curs de execuție la școala din Sasca Mare.

Anul viitor este plănuită construirea unei săli de sport la școala din satul Băișești, iar în 2021 va fi ridicată o sală de sport la școala din satul Cornu Luncii.

Proiectele amintite vor fi finanțate din bugetul local.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI