Sala de sport de la Școala ”Ioan Ciurea” este finalizată. Inaugurarea va avea loc la jumătatea lunii aprilieLocal

Sala de sport de la Școala ”Ioan Ciurea” este finalizată. Inaugurarea va avea loc la jumătatea lunii aprilie

       Accesări: 851

Condiții moderne pentru desfășurarea orelor de educație fizică. Pentru prima dată de la înființare, Școala Gimnazială ”Ioan Ciurea” are un spațiu adecvat pentru practicarea sportului și exercițiilor de mișcare. Noua sală de sport este finalizată și urmează să fie inaugurată în prezența oficialităților locale.

Recepția la terminarea lucrărilor s-a realizat ieri, 13 aprilie, pentru obiectivul amintit. Lucrările s-au lungit din cauza unor avize pentru eliberarea amplasamentului prin devierea unei linii electrice subterane, dar și condiții meteorologice nefavorabile.

Sala este împrejmuită cu un gard de protecție și dispune ca dotări de console de baschet, capră pentru sărituri, trambulină semielastică, mese de tenis, conuri de antrenament, accesorii pentru badminton și tenis de masă. Dimensiunile acesteia va permite practicarea gimnasticii, voleiului, badmintonului și tenisului de masă.

Obiectivul este prevăzut cu două vestiare şi o cameră pentru materiale sportive.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mâine, la ora 11, este programată festivitatea de inaugurare. După slujba de sfințire și alocuțiunile invitaților, programul evenimentului se va încheia cu un moment artistic.

De mărimea unei magazii, vechea sală de sport oferea condiții improprii.

Pentru cei aproximativ 500 de elevi ai unității de învățământ, orele de educație fizică și sport vor fi mult plăcute. Noua sală este prevăzută cu sistem de iluminat modern, instalații termice și suprafață sintetică rezistență la frecare și zgârieturi. Stâlpii metalici din interior sunt prevăzuți cu protecții pentru evitarea producerii de accidente în timpul desfășurării orelor.

ȘTIRI