Rural

S-au întâlnit la un pahar şi au ajuns să se taie între ei

       Accesări: 64

agresiuneNoaptea trecută, trei bărbaţi din Dolhasca au ajuns în atenţia poliţiştilor după o agresiune anunţată prin numărul unic de urgenţă 112.

Apelul a venit la ora 03.37, când Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin că într-un bar din localitate, un bărbat a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 10 februarie, în jurul orei 22.30, victima, un bărbat de 25 ani, din localitate s-a întâlnit ocazional într-un bar din oraşul Dolhasca cu doi localnici, unul de 34 ani și celălalt de 22 ani, cu care a consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 03.00-03.30.

Ulterior, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, bărbatul de 34 de ani și cel de 22 de ani, l-au agresat  pe bărbatul de 25 de ani, inclusiv cu un obiect tăietor – înţepător după care au fugit.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca după examinarea medico-legală a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

ȘTIRI