S-a stabilit cine va asigura paza secțiilor de votare din județul SuceavaActualitate

S-a stabilit cine va asigura paza secțiilor de votare din județul Suceava

       Accesări: 322

La sfârșitul săptămânii trecute, prefectul Constantin Harasim a emis ordinul privind repartizarea structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne organizate la nivelul județului Suceava, pentru asigurarea pazei la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 35 Suceava şi la secţiile de votare organizate pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților în anul 2016, în judeţul Suceava.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va asigura paza sediului Biroului Electoral de Circumscripție nr. 35 Suceava, situat în Palatul Administrativ Suceava, dar și paza a 103 secții de votare.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava i-au fost repartizate 266 secţii de votare.

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni va asigura paza la un număr de 31 secţii de votare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alte 41 secţii de votare vor fi în grija Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “BUCOVINA” al Judeţului Suceava asigură paza la un număr de 114 secţii de votare.
Marți, 8 noiembrie, la sediul Ministerului Afacerilor Interne se va desfășura o videoconferință cu prefecții județelor, sub conducerea ministrului afacerilor interne, Ioan-Dragoș Tudorache, președintele Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016.

ȘTIRI