Actualitate

S-a schimbat componenţa comisiei pentru repartizarea locuinţelor

       Accesări: 56

consiliul_localRepartizarea locuinţelor aflate în proprietatea sau în administrarea municipiului Fălticeni n-ar trebui să mai ridice suspiciuni, aşa cum s-a întâmplat în cazul locuinţelor ANL de pe strada Victoriei, repartizate în cele din urmă după mai multe şedinţe tensionate.

În prima şedinţă ordinară din anul 2015, la sfârşitul lunii ianuarie, Consiliul Local a aprobat componenţa Comisiei sociale de analiză a solicitărilor cererilor de atribuire a unităţilor locative.

Iniţiativa a venit de la primarul Cătălin Coman, dar a fost s-a bazat şi pe sugestiile venite din partea consilierilor care au dorit ca deliberativul să aibă o reprezentare la nivelul tuturor partidelor politice.

În noua componenţă, comisia va avea nouă membri, votaţi după cum urmează: Primarul municipiului Fălticeni, Viceprimarul municipiului Fălticeni, patru consilieri locali (Matei Gabriel, Maria Dulgheriu, Gheorghe Aldea şi Dominte Viorel), şi câte un reprezentant al Compartimentului juridic, Compartimentului spaţiu locativ, Serviciul Public de Asistenţă Socială.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rudy H.

ȘTIRI