Accesări: 2352

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni a publicat pe site-ul instituţiei lista finală cu candidaţii admişi în urma concursului de admitere din sesiunea februarie – aprilie 2021.

În urma susţinerii probei fizice, a probei scrise şi a examenului medical, au fost declaraţi „admis” 198 de candidați. Dintre aceşia, 172 sunt bărbaţi (2 bărbați pe locurile etnie rromă  și 2 pe locurile altor minorităţi) şi 26 de femei. Marea majoritatea a fetelor admise sunt din judeţul Suceava.

Cel mai mare punctaj, 82 de puncte la proba scrisă, a fost obţinut în această sesiune de admitere de un candidat selectat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Botoşani.

 Ultimii candidaţi admişi au fost departajaţi după nota obținută la proba scrisă de la limba și literatura română din cadrul examenului de bacalaureat, obţinând toţi 52 de puncte. Un număr de 11 candidaţi au fost în acestă situaţie.

Candidaţii admişi trebuie să se prezinte la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni, imediat după sărbătorile pascale, marţi, 4 mai, pană la ora 16.00.  Cursurile vor începe o zi mai târziu, pe data de 5 mai 2021.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

„Noi așteptăm să-i cunoaștem  și le oferim tot sprijinul și întreaga noastră disponibilitate pentru o buna integrare și adaptare la specificul vieții militare!”, ne-a transmis conducerea SMSJ Fălticeni.

Lista cu candidaţii admişi

ȘTIRI