S-a încheiat etapa probelor eliminatorii pentru admiterea la SMSJ FălticeniActualitate

S-a încheiat etapa probelor eliminatorii pentru admiterea la SMSJ Fălticeni

       Accesări: 1432

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” a anunțat finalizarea probelor eliminatorii din cadrul examenului de admitere, sesiunea ianuarie 2018.

Potrivit informațiilor oficiale, probele eliminatorii au fost promovate de 547 de candidaţi, reprezentând un procent de 75% din numărul total al candidaţilor înscrişi în concurs.

După parcurgerea primei etape, 37 de candidaţi s-au retras sau nu s-au prezentat, 19 au fost declaraţi inapt/nepromovat medical, iar 130 nu au promovat proba de verificare a aptitudinlor fizice, rămânând astfel în concurs la finalul primei etape 31 de femei și 516 bărbați.

Candidaţii urmează să susţină proba de verificare a cunoştinţelor sâmbătă, 20 ianuarie. Proba se desfăşoară la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

Accesul în săli se face în intervalul orar 09.00-09.30. Tabelul cu repartiţia candidaţilor în sălile de concurs este afişat la avizierul şcolii militare.

După predarea lucrărilor, candidaţii vor reveni în sălile de examen pentru corectarea lucrării, aflând astfel, pe loc, punctajul obţinut.

Conform graficului de desfăşurare a concursului de admitere, disponibil şi pe site-ul şcolii, rezultatele finale vor fi afişate duminică, ora 20.00.

Sursa: Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI