S-a încheiat admiterea la SMSJ Fălticeni – cursurile încep pe 1 octombrieActualitate

S-a încheiat admiterea la SMSJ Fălticeni – cursurile încep pe 1 octombrie

       Accesări: 87

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni a publicat rezultatele examenului de admitere din această toamnă. După cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, cpt. Irina Airinei, în seria de elevi 2014-2016 au fost admişi 115 băieţi şi 10 fete.

Proba de verificare a cunoştinţelor s-a desfăşurat vineri, 12 septembrie, începând cu ora 10.00. Cei 287 de candidaţi care au promovat probele eliminatorii au completat un test de 90 de itemi, din care 60 la limba română şi 30 la o limbă străină (engleză sau franceză).

Primul candidat admis este din judeţul Suceava şi a obţinut 82 de puncte. Ultimii candidaţi au fost declaraţi „Promovat” prin departajare după media obţinută la examenul de bacalaureat, la un punctaj de 55 de puncte. Trei candidaţi au depus contestaţii sâmbătă, 13 septembrie, în intervalul orar 08.00-14.00 stabilit prin graficul de desfăşurare a concursului de admitere. Reverificarea răspunsurilor nu a adus modificări punctajelor obţinute.

Elevii jandarmi vor începe cursurile luni, 1 octombrie a.c. Rezultatele admitere pot fi consultate pe site-ul SMSJ Falticeni  – jandarmeriafalticeni.ro.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI