S-a deschis prima cafenea de specialitate din Fălticeni: Arome intense și experiențe proaspete la Smart CoffeeLocal

S-a deschis prima cafenea de specialitate din Fălticeni: Arome intense și experiențe proaspete la Smart Coffee

       Accesări: 17154

Aromele intense și experiențele cu gust desăvârșit au sosit și în orașul tău. Cele mai rafinate cafele și ceaiuri, mixuri de fructe și dulciuri de casă pot fi savurate la prima cafenea de specialitate din Fălticeni. Deschis oficial din 10 februarie, noul local Smart Life Coffee este un spațiu liniștit și prietenos și, deopotrivă, atrăgător.

Smart Life Coffee este un local aparte, atât prin oferta de produse, ambianță, aspect și adresabilitate.

Titulatura de cafenea de specialitate nu este una gratuită.

Selecția de cafele și ceaiuri de origini le oferă oaspeților o experiență și un „spectacol” inedit al aromelor. Aici pot fi servite cafele de origine, din culturi bio, ce provin din plantații aflate în Africa și America de Sud.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mai precis, clienții au ocazia să guste din sortimente de cafea naturală, măcinată pe loc.

Astfel de produse, ce nu se găsesc în comerțul cu alimente de larg consum, ajung doar în localuri cu pretenții din marile orașe, București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Constanța.

Smart Life Coffee pune Fălticeniul pe harta cafenelelor de specialitate din România, oferind produse atent selecționate, cu arome intense.

La deschidere, invitații au luat parte la un atelier de prezentare pentru cafeaua de origine.

Doi specialiști de la Yume Coffee Roasters au dezvăluit secretele cafelei de specialitate, de la momentul culesului boabelor și până la procesul de prăjire și preparare. Oaspeții au putut degusta două dintre cotate sortimente de selecție ale momentului.

Dacă iubitorii licorii negre pot savura cafea din Kenya, Tanzania, Etiopia, Brazilia, Guatemala, Costa Rica și San Salvador, amatorii de ceai vor avea posibilitatea să savureze ceaiuri americane și melanjuri de plante cu arome delicate.

Înaltă ordine de idei, aici veți regăsi altceva. Pentru că este o altfel de cafenea. Una cu design nordic și cafea excepțională, dar și delicii dulci.

La acestea se adaugă biscuiții și ciocolata de casă, pregătite de gospodine cu experiență, după rețete românești.

Pentru vegetarieni și nu numai, Smart Life Coffee propune o varietate de mixuri de fructe, revigorante și proaspete, perfecte în orice moment al zilei.

Nu doar cafeaua este deosebită aici, dar și felul în care arată locul. Sunt plante peste tot, iar lumina naturală „inundă” interiorul, unde predomină albul și verdele.

Miroase a cafea și fructe proaspăt zdrobite, asta pentru că aici nu e doar cafenea, ci și un bar unde se prepară băuturi din fructe și legume pasate.

Smart Life Coffee este locul unde poți veni cu familia ori cu prietenii. Copiii au un loc de joacă foarte generos, amenajat lângă local, spațiul fiind în grija unui supraveghetor.

Prima cafenea de specialitate din Fălticeni este localizată pe strada Sucevei nr.95 B, la parterul clădirii unde se află sala de forță și salonul de aerobic Smart Life Fitness.

Programul este de luni până sâmbătă între orele 8 și 22, iar duminica între orele 9 și 22.

ȘTIRI