S-a deschis noul magazin Balli Supermarket: Fălticenenii sunt întâmpinați cu mii de produse la prețuri ieftineEconomic

S-a deschis noul magazin Balli Supermarket: Fălticenenii sunt întâmpinați cu mii de produse la prețuri ieftine

       Accesări: 8483

Așteptarea s-a încheiat. Cel mai nou magazin din Fălticeni și-a deschis porțile de Paști. Localnicii dar și cumpărătorii din apropierea municipiului sunt întâmpinați la Balli Supermarket cu mii de produse la prețuri neașteptat de mici.

Investiția aparține firmei gestionată de familia Botușanu, oameni de afaceri prezenți în acest sector de peste 20 de ani.

Bazat pe un concept nou, magazinul este deschis zilnic, de luni până sâmbătă. Acesta este centrat pe un concept care pune preț pe un portofoliu de produse extrem de variat, adaptat la veniturile și exigențele fiecărui cumpărător.

Săptămână de săptămână cumpărătorii vor descoperi oferte speciale și tarife foarte accesibile pentru o gamă foarte largă de produse alimentare și nealimentare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Produsele românești ocupă un loc important în rândul bunurilor de consum.

„Suntem încântați să anunțăm deschiderea magazinului Balli Supermarket. Îi așteptăm pe fălticeneni și cumpărătorii din zona Fălticeni să profite de promoțiile pe care le-am pregătit. În fiecare zi vor găsi oferte potrivite pentru bugetul lor.”, ne-a declarat Alexandru Botușanu, managerul noului supermarket. „Balli este cel mai nou magazin cu prețuri atractive pentru fălticeneni. Clienți au la dispoziție produse de calitate la tarife fără concurență.”

Magazinul este organizat pe mai multe raioane cu denumiri sugestive și o zonă promoțională destinată exclusiv produselor la tarife cu reduceri importante.

Amplasat pe strada Dimitrie Leonida nr.40, lângă Depozitul Botușanu, noul Balli Supermarket pune un accent deosebit pe prospețime și calitate, oferind livrări de produse precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri.

Noul magazin se lansează cu sloganul „Tare Ieftin”, promisiune regăsită în dreptul fiecărui produs oferit la raft.

Un alt punct forte este diversitatea ofertelor, cele mai fierbinți oferte ale momentului fiind evidențiate prin eticheta roșie „Profită Acum!”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI