S-a deschis noua cafenea Simos Coffee To Go pentru iubitorii de cafea, ceai și amestecuri revitalizante din fructeActualitate

S-a deschis noua cafenea Simos Coffee To Go pentru iubitorii de cafea, ceai și amestecuri revitalizante din fructe

       Accesări: 3345

Savoare intensă pentru cele mai pretențioase gusturi. Începând de astăzi, 6 iulie, s-a deschis Simos Coffee To Go, cea mai nouă cafenea din Fălticeni, care oferă arome de neuitat iubitorilor de cafea, ceai și și amestecuri revitalizante din fructe. Noua marcă se dorește alternativa de top, dar la un preț accesibil pentru toate produsele din ofertă.

Afacerea, ce se alătură mărcilor consacrate la nivel local, Supermarket Simos și Simos Grill, se înscrie într-o nișă atractivă atât pentru tineri cât și pentru adulți.

Prima cafenea cu servire rapidă din Fălticeni

Antreprenorii Nina și Ovidiu Simos au investit aproximativ 20.000 de euro și spun că au adus tot ce este mai bun de pe piață pentru clientul fălticenean.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Plecând de la succesul obținut cu Simos Grill, noua afacere Simos Coffee To Go este un concept prin care se dorește diferențierea clară de concurența în domeniu.

Ideea unei cafenele cu servire rapidă, prima de acest fel din Fălticeni, aduce produse proaspete și la un tarif convenabil, de unde îți poți lua produsul dorit pentru a-l servi acasă, în pauză, la serviciu sau pe drum, este în același timp un nou pariu antreprenorial pentru cei doi oameni de afaceri care și-au creat propriul drum în domeniul comerțului cu amănuntul, deși concurența mărcilor străine este puternică.

Proprietarii mai spun că s-au gândit la cafeneaua cu servire rapidă pentru că toată aproape toată lumea iubește cafeaua, iar pentru unii cafeaua de dimineață este deja un obicei zilnic.

Experimentați gusturi intense și arome unice

Iubitorii de cafea și ai derivatelor acesteia trebuie să știe că la Simos Coffee To Go acestea se prepară manual, după ce, în prealabil, sunt măcinate boabe de cafea Barbera, cu o tradiție de peste 140 de ani.

După rețete clasice, apreciate oriunde în lume, cafeaua proaspătă este amestecată cu apă fierbinte și apoi combinată cu ingrediente proaspete și delicioase, spre exemplu caramel, și desăvârșită la vârf cu frișcă pufoasă.

Cafeaua boabe numărul 1 în Italia se remarcă prin savoarea deosebită și intensă, în combinație cu lapte, frișcă și alte ingrediente va crea arome de neuitat.

Produsele sunt oferite la pahar, la gramaje mici, medii și mari,. Totul se prepară manual după retețe clasice și cu ajutorul unor ingrediente proaspete, furnizate de mărci prestigioase.

„Am testat mai multe cafele până am ajuns la cea mai bună. Ne-am oprit la Barbera pentru că ni s-a părut deosebită. Are aromă și gust aparte. Este, printre altele, marca cea mai respectată în Italia.”, ne-a spus antreprenoarea Nina Simos. „Dorința noastră a fost să oferim tot ceea ce este mai bun în domeniu, să nu facem rabat de la calitate. Vrem să oferim clienților noștri produse bune, pe care suntem siguri că nu le vor uita ușor.„Suntem încântați să urăm bun venit clienților la prima cafenea cu servire rapidă, o modalitate convenabilă de a comanda cafeaua sau ceaiul preferat.”

Ce poți comanda?

Oferta cafenelei este deschisă de cafele Espresso, Doppio, lungă sau scurtă.

Rețete italiene conscacrate Expresso Machhiato, Americano sau Cappuccino completează gama de produse la Simos Coffee To Go.  Cafeaua Cappuccinno  poate fi comandată și în varianta vieneză.

Clienții pot comanda clasica și apreciata cafea cu lapte sau minunata ciocolată caldă combinată cu cafea. Tot aici puteți savura zilnic un Frappe deosebit de aromat.

Cafeaua cu gheață este un alt produs de care, cu siguranță, veți fi cucerit. Iar cu zilele sunt tot mai călduroase, o cafea răcoritoare este numai bună pe timp de vară.

Și pentru iubitorii de ceai există produse atractive. Simos Coffee To Go vă pune la dispoziție ceaiuri proaspete de mentă, ghimbir, ceai verde și ceai negru cu gust intens.

Cicolata caldă nu avea cum să lipsească din meniu, iar pe parte de arome, puteți combina cafeaua cu caramel, migdale, vanilie, nucă de cocos și ciocolată fină.

Orice produs din cele menționate poate fi preparat la cerere cu cafea decofeinizată.

Începând de săptămâna viitoare veți putea comanda limonadă și amestecuri moi și revigorante de fructe (smoothie). Clienții vor avea la dispoziție o paletă bogată de combinații de fructe exotice sau autohtone care vor încânta simțurile.

Unde, când și cum comanzi?

Surpriză binevenită la deschidere. Doar astăzi și mâine, pe 6 și 7 iulie, clienții primesc gratuit orice produs din ofertă.

Ca bonus de bun venit și bun gust, gratuitatea la Simos Coffee To Go este valabilă între orele 9 și 12.

Noua cafenea cu servire rapidă se află pe strada Nicu Gane, lângă Simos Grill.

Clienții pot comanda produsele la căbănuța amenajată în stil rustic, iar în timp scurt pot să le ridice. Comenzile se pot face și telefonic la numărul 0757 230 720.

Pentru început, cafeneaua funcționează între orele 7.30 și 16,  de luni până duminică. Programul va fi extins pe parcurs.

Doritorii mai trebuie să știe că nu se fac livrări la domiciliu.

ȘTIRI